miercuri, 18 martie 2015

Drepturi occidentale: Franta a adoptat o lege ce ar permite eutanasia, iar la Strasbourg se formeaza acompaniatorii sexuali ai persoanelor handicapate


Adoptarea legii cu privire la sfarsitul vietiiDeputatii au fost numerosi pentru a vota in favoarea legii cu privire la sfarsitul vietii, cu 436 de voturi pentru, 34 impotriva si 83 de abtineri. Textul legii sustinut de deputatii majoritari si din opozitie a fost adoptat marti [17 martie 2015]. Este vorba de a doua mare reforma promisa de François Hollande.

Aceasta lege instaureaza dreptul la o sedare "profunda si continua" pentru bolnavii in faza terminala si pana la decesul lor. Aceasta alegere, si deci si refuzul ingrijirii terapeutice, trebuie precizat in mod clar in directivele anticipate ale pacientului. Directive constrangatoare, fara limita de validitate si revizibile sau revocabile in orice moment daca pacientul doreste. Un plus fata de legea Leonetti din 2005, care limita la 3 ani validitatea acestor directive anticipate.

Chiar inainte de vot, sedinta Adunarii nationale a fost intrerupta de indivizi anti-eutanasie care au lansat brosuri in hemiciclu

Aceasta lege care da dreptul de a muri bolnavilor, nu aduce doar bucurie; anumiti deputati calificand-o drept eutanasie.Nota: Asa se face eutanasia dupa moda occidentala, cat despre eutanasia à la roumaine, puteti sa cititi aici:


Update:


*

Strasbourg: formarea acompaniatorilor sexuali pentru hanidcapatiHandicapatii au si ei "nevoi sexuale". In speranta ca vor face sa se miste constiintele asupra acestei probleme polemice, o asociatie tocmai a organizat langa Strasbourg un stagiu pentru acompaniatorii sexuali ai persoanelor handicapate.
"Sa amintim ca este o prostitutie specializata, putem sa numim asta cum vrem, si de aceea este necesar sa se organizeze o formare despre diferitele tipuri de handicap. Avem multi lucratori ai sexului care spun: "as vrea mult sa primesc sau sa merg la persoane in situatie de handicap, am cereri, dar nu ma duc, caci mi-e frica sa nu le fac rau, sau sa o fac rau, caci nu cunosc handicapul si diferitele tipuri de hanidcap". Deci, despre aceasta ii informam si ii formam" - spune intr-un interviu acordat, Jill Nuss, o veterana acompaniatoare sexuala.
Marcel Nuss, presedintele asociatiei APPAS, in situatie de handicap ne spune:
"In Franta, daca nu intrati intr-un cerc integrist si moralizator sunteti aratat cu degetul. Fie ca este vorba de intreruperea voluntara de sarcina, de sinuciderea asistata, de procreerea medicala asistata, de eutanasie sau de acompaniament ritualic aveti in mod constant datatori de lectii in fata dumneavoastra".
Traducere din reportajul (video) de mai sus

Nota: Acum un an trageam inca un semnal de alarma, intr-un articol intitulat: Reeducarea lumii prin educatia sexuala. De atunci lucrurile avanseaza treptat si vedem cum, in numele unor drepturi ale minoritatilor, se adanceste rana intregii societati

In contrapondere, sa ne amintim ceea ce PS Longhin a facut la Banceni pentru copiii suferinzi, asa cum putem vedea si din articolul: PS Longhin la Constanta: "toate cele ce le faceti, faceti-le cu dragoste spre slava lui Dumnezeu" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu