sâmbătă, 5 decembrie 2015

Inregistrari audio ale unor Sfinti Parinti contemporani: Porfirie, Paisie, Sofronie Saharov, Efrem Katunakiotul, Efrem Filotheitul, Tadei


Rugăciunea lui Iisus - Jesus Prayer - Иисусова Молитва Архимандрит Софроний Сахаров, Άγιος ΠΑΪΣΙΟΣ Αγιορείτης, Άγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης, Γέρων Εφραίμ Κατουνακιώτης, Elder Ephraim Philotheos, Părintele Teofil Paraianu, „Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi”, Rugăciunea inimii la Mănăstirea Sfânta Elisabeta MinskFragment din Sfânta Liturghie cu Părintele Porfirie ***

Sfântul Paisie Aghioritul cântând

Sfantul Paisie Aghioritul rostind Rugăciunea lui IisusΚύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με
(Doamne, Iisuse Hristoase miluieste-ma)

 ***

  Părintele Efrem Katunakiotul rostind Rugăciunea lui IisusΚύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με
(Doamne, Iisuse Hristoase miluieste-ma)

***

  Părintele Efrem Filotheitul rostind Rugăciunea lui Iisus
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με
(Doamne, Iisuse Hristoase miluieste-ma)

***

Părintele Sofronie Saharov rostind Rugăciunea lui Iisus Господи Иисусе Христе Сыне Божий помилуй мя грешнаго
(Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul)

***

  Starețul Tadei rostind Rugaciunea lui IisusГосподи Иисусе Христе Сыне Божий помилуй мя грешнаго
(Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul)***

Схиигумен Сергий (Романов) читает Иисусову Молитву 
Rugăciunea lui Iisus spusă de Sfinți și Stareți din toată lumea 


Cuviosul Sofronie Sakharov, Cuviosul Rafail Noica, Sfântul Paisie Aghioritul,Sfântul Porfirie, Sfântul Efrem Katunakiotul, Cuviosul Efrem Filotheul, 

Rugăciunea: „Preasfântă Născătoare de Dumnezeu miluiește-ne pre noi”, 


Monahiile de la Sf. Elisabeta din Minsk Monahii de la Valaam, Cuviosul Cleopa Ilie, Cuviosul Mina Dobzeu, Starețul Rafail Berestov, Mitropolitul Hieroteos Vlachos etc. LEGATURI:

4 comentarii:

 1. Îmi pare rău, dar nu este vocea părintelui Arsenie Boca.
  Este vocea unui hăhăuc care cade în transă şi pretinde că primeşte mesaje de la părintele Arsenie Boca!

  Ştiu de mai demult despre aceea înregistrare despre care am mai scris. Este o făcătură ordinară postată de către un spiritist ezoterist care îşi spune Claudiu (Lucian) Ardelean, transcrisa si pe site-ul unui alt cunoscut ezoterist pe nume Serafim Pantea http://www.serafimpantea.ro/2010/07/08/parintele-arsenie-boca-un-mesaj-pentru-romani-probabil-fals. Parintele Arsenie Boca a spus clar despre spiritism ca este o ratacire.
  Insa cei din mass-media vrand sa-si fac audienta, ca intodeauna, a preluat acea inregistrare fara sa-i intereseze de la cine provine. Contul youtube al individului respectiv este acesta https://www.youtube.com/user/clauarde/videos . Tot acolo fusese postata si acea inregistrare https://www.youtube.com/watch?v=xA8Vey2HeDw - care între timp se pare că a fost ştearsă !

  Nu există vocea părintelui Arsenie Boca înregistrată nicăieri. Nu mai daţi curs la tot ce apare pe internet despre părintele.
  De preferat ar fi să apelaţi la oamenii de încredere care l-au cunoscut personal.
  Bogdan Juncu, l-a cunoscut personal pe părintele Arsenie şi dă mărturie în această privinţă că vocea părintelui Arsenie Boca nu a fost înregistrată nicăieri.
  https://www.youtube.com/watch?v=O6tYSMYB2e4

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru atentionare! Am retras inregistrarea. Oricat de vigileti incercam sa fim, cateodata mai avem si scapari. Dar, slava Domnului!, ca impreuna, cu totii, ne sprijinim pe calea ce duce la Adevar.

   Ștergere
  2. Îmtr-adevăr, aşa este. Mă bucur că aţi retras atât înregistrarea cât şi "mesajul"...

   Vă recomand şi aceste două înregistrări cu doi mari duhovnici rugându-se.
   Prima este o înregistrare ( https://www.youtube.com/watch?v=ZhbsAiM0nW4 ) cu părintele Efrem Katunakiotul, rostind rugăciunea lui Iisus.
   Cea de a doua înregistrare ( https://www.youtube.com/watch?v=XWAAQUpPhrM ) este cu părintele Efrem Filotheitul rostind, de asemenea, rugăciunea lui Iisus.

   Ștergere
  3. Mi-ați făcut o bucurie prin acest dar, pe care l-am alăturat buchetului de rugăciuni rostite de Sfinți Părinți contemporani, și pentru care vă mulțumesc foarte mult.

   Ștergere