duminică, 7 octombrie 2018

Andrei Negoiță: "Dacă referendumul nu trece, se va crea o breșă prin care ong-urile lgbt vor intra în legislația românească și vor face ravagii. Va fi un dezastru."





Sâmbătă 6 octombrie începe Referendumul pentru Familie, în care peste 18 milioane de cetățeni români, cu drept de vot, vor alege dacă instituția căsătoriei va rămâne pentru un bărbat și o femeie sau se va transforma în altceva.

Una dintre cele mai interesante mărturii pe acest subiect este din partea regizorului Andrei Negoiță, cunoscut publicului pentru realizarea filmului „7 cuvinte”.

Andrei Negoiță, care a locuit timp de șapte ani într-unul dintre cele mai „homosexuale” orașe ale Americii, San Francisco, spune că votul din 6-7 octombrie este crucial pentru România.

Acesta afirmă că dacă nu va trece Referendumul, ONG-urile care promovează homosexualitatea vor crea „un adevărat dezastru în societatea românească”.

Dacă referendumul nu trece, se va crea o breșă prin care ong-urile lgbt vor intra în legislația românească și vor face ravagii. Va fi un dezastru. Sunt cel mai tolerant om.

Va intra o lume care au o filozofie șubredă, cu o moralitate șubredă”, a spus el.

Negoiță le cere românilor să-și exprime dreptul pentru care au murit 1140 de oameni în 1989. Acesta îi roagă pe români ca să voteze pentru a-și păstra libertatea.

Ca să ajungem la un referendum, acum 29 de ani, 1140 de oameni au murit. Au fost împușcați în stradă.

În România pot să glumesc despre orice. Cu taximetristul, cu croitoreasa pot să râd de religie, de orice. La 3 dimineața într-un bar și vorbesc de orice cu barmanul. Dacă nu votăm DA, libertatea asta, încetul-încetul va fi acaparată. Ne vom pierde identitatea, ne vom pierde zâmbetul. Votați DA pentru un zâmbet românesc și vă garantez că pe 8 veți vedea atâtea zâmbete, în orice ceainărie ați intra, în București sau în țară”, a conchis regizorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu