S. O. S.

"Să fim oameni.." este un proiect iniţiat de Asociatia ""SALVEAZĂ O INIMĂ""-Botosani
"Să fim oameni..." este un proiect care încearcă să schimbe vieţi;
"Să fim oameni... "vă aduce informaţi;
"Să fim oameni..."luptă alături de voi;
"Să fim oameni..." oferă şi cere seriozitate.


Calin Leontina Nicoleta, o fetita de 7 ani are dezlipire de retina - retinopatie de prematuritate gradul V (cinci). Sansa ei de a vedea chipul parintilor, de a deslusi culorile acestei vieti, si de a se bucura de lumina este de a face o operatie destul de costisitoare. 
Pentru aceasta are nevoie de ajutorul celor care, avand o inima sensibila pot sa o sustina dupa putinta. Cei care pot contribui cu o suma de bani, fie ea cat de mica pot sa o faca in conturile:
Titular cont Calin Ion
Cont BCR Euro:
Ro13RNCB0134041511570004
Cont BCR RON:
Ro40RNCB0134041511570003

De notat ca prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre ce organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste. Puteti sa o ajutati pe Leontina, completand formularul  230 si avand datele:
Denumire entitate nonprofit: Asociatia "Salveaza o inima"
Cod de identificare fiscala: 31015982
Cont bancar (IBAN): RO05BTRL00701205W82870XX
Pentru a vedea povestea ei, cat si alte noutati va invit sa consultati blogul creat de mama ei: 


Blog "Rupe Tacerea"

 Campania „Rupe Tăcerea” este derulată de Asociația Pro-Vita pentru Născuți și Nenăscuți, filiala București, în parteneriat cu organizația britanică CareConfidential și este parte a campaniei internaționale de conștientizare Silent no More Awareness.

Misiune:
1. Informarea și avertizarea publicului larg despre riscurile și complicațiile majore asociate avortului.
2. Consilierea post-avort pentru femeile afectate de această experiență, precum și pentru familiile sau partenerii lor. Pentru mai multe detalii click aici.

Proiectele noastre:
1. Organizarea de conferințe și dezbateri publice
2. Publicarea și distribuirea de materiale informative
3. Strângerea și difuzarea de mărturii video/scrise
4. Organizarea de campanii publice de sensibilizare

Dacă vrei să sprijini „Rupe Tăcerea” și activitatea de consiliere/terapie, află aici cum o poți face.


3 comentarii:

 1. Doamne ajuta !

  Imi permit sa va scriu ca sa va rog sa faceti cunoscuta cititorilor blogului nevoia de ajutor financiar a unui tanar roman suferind de inima (are nevoie cât mai repede de 4000 - 5000 de euro pentru o operatie pe cord).

  Il cheama Catalin Adrian Petrache si este sprijinit de Asociatia Salveaza o Inima. Pentru detalii, va trimit site-ul Internet :

  http://sansapentrucatalin.blogspot.ro/

  Va multumesc foarte mult pentru generozitatea dumneavoastra,

  Cu multa stima.

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumesc pentru articolul acesta atat de minunat! Astazi el a aparut si la limba rusa: http://www.pravoslavie.ru/89086.html
  Zinaida

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Zinaida, mi-ati facut o mare bucurie in ajunul Craciunului vazand ca si cititorii de limba rusa pot beneficia de cuvantul Parintelui Zaharia Zaharou. Am trecut totusi legatura web la articolul cu pricina: http://corortodox.blogspot.fr/2015/09/conferinta-relatiile-interpersonale-in.html

   Va invitam sa descoperiti si alte conferinte ale Parintelui Zaharia Zaharou, pe care le-am transcris pe acest blog, si va dorim sa petreceti Sfintele Sarbatori cu pace si bucurie!

   Ștergere