Contact


ROMAN ORTODOX ÎN FRANTA 


este un blog dedicat fraților în Hristos, tuturor celor care sunt însetați 
să afle și să cunoască Calea, Adevărul și Viața. 


 CONTACT


Cei care doresc să ne contacteze, o pot face, pe lângă comentarii, trimițănd un e-mail pe adresa: romanortodoxfr@yahoo.com

Mulțumim pentru înțelegere, dacă nu vom putea să va răspundem imediat.  

COPIEREA MATERIALELOR DE PE BLOG


Materialele de pe acest blog pot fi preluate, cu specificarea sursei. Acest lucru este de dorit cu atât mai mult cu cât, în cazul în care intervin greșeli de editate vom face corectările cu pricina și vom actualiza postarea, dacă este necesar.

Din păcate copierea se dovedește a fi anevoioasă, acest lucru ținând de cei care găzduiesc blogul gratuit. Aceasta s-a putut observa de când blogul nostru a devenit mai voluminos, publicându-se mai multă informație.

O soluție pentru a copia este de a selecta textul cu mouse-ul, se face click dreapta și, din meniu, se alege codul sursă al paginii. Aceasta face să se deschide o altă fereastră cu codul html, din care se copiază partea selectată și se lipește în altă pagină html a unui blog.

Alta posibilitate, în special pentru cei care nu vor să copieze într-un blog, ci într-o pagină oarecare, este de a adaugă la adresa html a unui articol, la sfârșit ?m=1 (atenție dacă adresa se termina cu / acest caracter trebuie șters)

Spre exemplu, pagina:

http://corortodox.blogspot.fr/2016/06/biserica-ortodoxa-georgiei-se-alatura.html

după

adăugarea caracterelor ?m=1 devine:

http://corortodox.blogspot.fr/2016/06/biserica-ortodoxa-georgiei-se-alatura.html?m=1

de unde se poate copia și cu formatul textului.

Dacă mai cunoaște cineva si alte solutii, le aștept si eu.

Mulțumesc!

2 comentarii:

 1. Buna ziua,
  A aparut versiunea nr 2 a aplicatiei StiriOrtodoxe!
  Dupa cum multă lume știe a apărut o aplicație prin care sunteți la curent cu știrile-postări de pe bloguri și site-uri ortodoxe, o aplicatie care UNESTE!
  Dacă în versiunea inițială apar următoarele site-uri și bloguri ortodoxe:
  SACCSIV, Daniel Vla, Bucovina profundă, Revista “Atitudini”, Vlad Herman, OrtodoxInfo, Astradrom Bihor,Vremuri tulburi, Danion Vasile, Ciprian Voicilă, Marius Ianuș, Lumea Credinței, Mănăstirea Curchi, Răzvan Codrescu, Familia fericită, Mărturie athonită, OrtodoxInfo, Sfântul Munte Athos, Cuvântul Ortodox, Român ortodox în Franța, Lumea după Eufrosin, Taina Căsătoriei, Centrul "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil", Familia Ortodoxă, Orthodoxie.com, Gânduri din Ierusalim, Gigel Chiazna, Mihail Andrei, RostOnline.ro, Arhiepiscopia Tomisului, Episcopia Caransebeşului, Episcopia Ortodoxă Oradea, Mitropolia Banatului, Episcopia Giurgiului, Episcopia Slatinei, Episcopia Severinului, Ziarul Lumina, Mitropolia Ortodoxă Română a Germaniei, Europei Centrale şi de Nord, Episcopia Ortodoxă Română a Canadei, Episcopia Ortodoxă Română din Australia și Noua Zeelandă, Eparhia de Edineț și Briceni, Episcopia de Soroca, Episcopia Harghitei și Covasnei.
  În acest release sunt introduse următoarele bloguri și site-uri ortodoxe: Mărturisirea Ortodoxă, Mântuirea, OrthodoxWiki, Patriarhia Serbiei, Patriarhia Moscovei şi a toată Rusia, OrthodoxTimes, Mitropolia Ortodoxă Greacă Atlanta, Mitropolia Ortodoxă Română a Celor Doua Americi, Episcopatul Ortodox Român al Americii, Biserica Ortodoxă în America, Mitropolia grec-ortodoxă a Franței, Ortodoxia, Trinitas TV, Ucenic, Pelerin ortodox, Ortodoxie Curată,Creștinismul Ortodox, Chintesenţa, Urcuș spre înviere, Experiența ascetică, Mănăstirea Suruceni, Parohia Ortodoxă Română Sfinții Mucenici de la Lyon și Sfinții Arhangheli, Cristina David Niculiu, Parohia Sf. Nectarie Taumaturgul-Coslada/Spania, Cumpăna, Theodosie, Oastea Domnului, Triadikon, Presa Ortodoxă, Ortodoxia în catacombe, Mihai Andrei Aldea.

  Pentru cine nu a facut-o, aplicația se poate descărca de aici:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newandromo.dev997173.app1105030

  (Printre acestea e și blogul/site-ul dvs.)
  M-aș bucura sa am o recenzie de la dvs. oricum ar fi ea sau chiar sa postati despre aceasta pe blogul/site-ul dvs!

  Aplicatia este gratuita!

  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 2. Va multumim mult pentru informatiile/materialele de pe blog .Dumnezeu sa va dea sanatate .

  RăspundețiȘtergere