Contact


ROMAN ORTODOX ÎN FRANTA 


este un blog dedicat fraților în Hristos, tuturor celor care sunt însetați 
să afle și să cunoască Calea, Adevărul și Viața. 


 CONTACT


Cei care doresc să ne contacteze, o pot face, pe lângă comentarii, trimițănd un e-mail pe adresa: romanortodoxfr@yahoo.com

Mulțumim pentru înțelegere, dacă nu vom putea să va răspundem imediat.  

COPIEREA MATERIALELOR DE PE BLOG


Materialele de pe acest blog pot fi preluate, cu specificarea sursei. Acest lucru este de dorit cu atât mai mult cu cât, în cazul în care intervin greșeli de editate vom face corectările cu pricina și vom actualiza postarea, dacă este necesar.

Din păcate copierea se dovedește a fi anevoioasă, acest lucru ținând de cei care găzduiesc blogul gratuit. Aceasta s-a putut observa de când blogul nostru a devenit mai voluminos, publicându-se mai multă informație.

O soluție pentru a copia este de a selecta textul cu mouse-ul, se face click dreapta și, din meniu, se alege codul sursă al paginii. Aceasta face să se deschide o altă fereastră cu codul html, din care se copiază partea selectată și se lipește în altă pagină html a unui blog.

Alta posibilitate, în special pentru cei care nu vor să copieze într-un blog, ci într-o pagină oarecare, este de a adaugă la adresa html a unui articol, la sfârșit ?m=1 (atenție dacă adresa se termina cu / acest caracter trebuie șters)

Spre exemplu, pagina:

http://corortodox.blogspot.fr/2016/06/biserica-ortodoxa-georgiei-se-alatura.html

după

adăugarea caracterelor ?m=1 devine:

http://corortodox.blogspot.fr/2016/06/biserica-ortodoxa-georgiei-se-alatura.html?m=1

de unde se poate copia și cu formatul textului.

Dacă mai cunoaște cineva si alte solutii, le aștept si eu.

Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu