joi, 5 noiembrie 2020

Părintele Efrem din Arizona, cu lacrimi de mir: 'Foarte puține rugăciuni urcă în Rai. Copiii mei, veniți la pocăință!"




Pe 3 noiembrie 2020 imaginea Arhim. Efrem din Arizona, pe care o avea unul dintre fii săi duhovnicești din Creta, a început să izvorască lacrimi de mir. Gheron Efrem a apărut în Duhul Sfânt și "a vorbit" cu multă durere și tristețe, spunând proprietarului imaginii:

"Copiii mei, veniți la pocăință! Rugați-vă! Chemați-L pe Domnul și vorbiți cu El. Vorbiți cu Doamna Cerurilor, Maica Domnului nostru. 
Puțini oameni se roagă și foarte puțini vin pe calea pocăinței. Foarte puține rugăciuni urcă în Rai. 
Domnul este foarte întristat că grecii au uitat de El și puțini sunt acum cei care Îl cheamă, Îl slăvesc, Îl iubesc și se roagă Lui".   

UPDATE:

Orthodox Ethos:

STAREȚUL EFREM DIN ARIZONA S-A ARĂTAT și NE CHEAMĂ LA POCĂINȚĂ

Fără pocăință ne așteptă evenimente teribile!

 

Am primit următoarele rânduri, publicate cu binecuvântarea Mănăstirii Sfântul Antonie din Florence, Arizona, care ne-a cerut să le transmitem credincioșilor spre zidire duhovnicească:

Starețul Efrem Filotheitul care a trăit ca ascet în Arizona, i s-a arătat unei femei din nordul Greciei, care, de multă vreme, era fiică duhovnicească a părintelui. [...] Aceasta l-a văzut pe Starețul Efrem care era foarte trist, implorându-l pe Hristos ca evenimentele în curs să fie evitate (bineînțeles, toate acestea sunt în acord cu ceea ce bătrânul le-a spus multora în timp ce era în viață).  

Și i-a spus:

Pocăință, pocăință, pocăință! Hristos este foarte supărat.

Noi, oamenii de astăzi, n-ar trebui să fim în starea duhovnicească în care suntem.
Urmează necazuri grozave, nu vă puteți imagina cât de rele vor fi. Vai vouă tuturor pentru ceea ce vă așteaptă! Trebuie să vă pocăiți cât mai e timp.Trebuie să îngenuncheați și să plângeți, să vărsați lacrimi de pocăință, pentru ca Hristos să se îndure…

Acest lucru are legătură și cu ceea ce se întâmplă în America.

Mulți oameni se vor duce datorită celor ce urmează să vină, mulți se vor duce (vor muri).

Nu aveți milă între voi. Nu arătați milă unul față de celălalt. Sunteți duri unii cu alții, sunteți gata să vă mâncați (să vă distrugeți) unii pe alții.

Spune-le acestea Părintelui tău duhovnicesc și celorlalți…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu