miercuri, 22 noiembrie 2017

Conferința despre vaccinuri, de la Paris, a prof. Luc Montagnier, Premiu Nobel pentru Medicină, și a lui Henri Joyeux, profesor de cancerologie. "Ne dăm seama că intram într-un fel de dictatură a vaccinărilor"


Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului Nobel pentru Medicină în 2008, a declanșat un scandal în Franța, după ce s-a poziționat, prin declarațiile sale, în tabăra celor care se opun vaccinării obligatorii.  Renumitul savant francez consideră că vaccinurile sunt responsabile pentru moartea subită a copiilor și se declară un opozant al politicii guvernamentale de vaccinare, în Franța. 

Pe 7 noiembrie, Luc Montagnier a susținut, la Paris, o conferință-dezbatere rezervată jurnaliștilor din presa din domeniul sănătății, în care a vorbit despre obligativitatea imunizării, cu noi vaccinuri, impusă anul acesta de guvernul francez. Alături de el s-a aflat și profesorul Henri Joyeux. Afirmațiile celor doi profesori privind pericolele vaccinării au declanșat însă o  furtună mediatică în Franța.

 „Aș dori să avertizez cu privire la riscurile privind moartea subită a nou-născuților. Din păcate, există observații, fapte științifice, lucruri observate de părinți asupra faptului  că această moarte subită apare după o vaccinare”, a declarat el în conferința de presă de la Paris.

Nu sunt împotriva vaccinurilor. Dar mă opun acestei extinderi cu vaccinuri care conțin aluminiu”, a spus profesorul Montagnier, conform publicației La Croix.

Am o evidență foarte detaliată a legăturilor dintre vaccinare și moartea subită a nou-născuților”, a afirmat el. "Unii copii mor la 24 de ore după ce au fost vaccinați. Mai avem dreptul de a pune la îndoială această legătură temporală?”, a continuat profesorul Montagnier.

Profesorul francez a precizat că nu crede că vaccinurile produc autismul, „dar cred că vaccinurile pot declanșa autismul pe un teren favorabil autismului. Este ca răspândirea scânteilor pe un teren arid, declanșându-se incendii. Acest „teren favorabil autismului” este cel slăbit de alte boli și alți factori, la care adăugarea vaccinului devine factor declanșator.”

Riscăm cu vaccinurile să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma, copiii, bebelușii", a avertizat Luc Montagnier, care consideră că se intră „într-un fel de dictatură a vaccinurilor”. În opinia sa, imunizarea cu 10 vaccinuri sau mai multe este exagerată. „Schemele de vaccinare oficiale sunt abuzive și medicii pediatrii ar trebui să nu facă vaccinurile doar pentru că funcționari nepricepuți/corupți le recomandă”, afirmă el.

Profesorul Henri Joyeux a spus, la rândul său,  că adjuvantul de aluminiu prezent în vaccinuri, rămâne, jumătate „la locul injectării”, pentru a crea un răspuns imun, în timp ce „cealaltă jumătate se duce în organism [...] la nivelul osului, fie în rinichi, fie în creier. „Și știm asta pentru că au existat studii foarte importante ale lucrătorilor din fabricile de bauxită din Maurienne, din Franța”.

Reamintim că, potrivit proiectului lui Emmanuel Macron, guvernul francez a decis să introducă, din ianuarie 2018, 11 vaccinuri obligatorii. 

Laureatul premiului Nobel, profesorul Luc Montagnier, care a descoperit virusul imunodeficienței umane, este absolvent al Facultății de Medicină și al Facultății de Științe Biologice ale Universității din Paris. 

În cadrul noului Departament de Virusologie de la Institutul Pasteur, profesorul Luc Montagnier a fondat Unitatea de Cercetare Virală Oncologică, unde și-a dedicat activitatea studiului virusurilor cancerigene, în special retrovirusurilor oncogene, aspectelor biochimice ale interferonului și transformărilor maligne, inclusive la schimburile membranare în relație cu creșterea pe mediul de agar, o nouă proprietate a celulelor maligne din culturi, la descoperirea cărora a contribuit.

Conferința (întreagă) despre vaccinuri

cu Henri Joyeux si Pr. Luc Montagnier

la teatru Michel la Paris,

7 noiembrie 2017Pr Luc Montagnier virusolog, premiul Nobel pentru Medicina, membru al Academiei de Științe, și al Academiei de Medicină.

Prof. Henri Joyeux: profesor de oncologie, specialist în chirurgie digestivă, laureat al premiului de oncologie Antoine Lacassagne, decernat de Liga Națională împotriva Cancerului.

Notițe din această conferință:


Henri Joyeux:
 • Nu suntem împotriva vaccinurilor, suntem pentru ca vaccinurile să fie utilizate cu discernământ și să nu fie abuzuri.
 • Subiectul de astăzi, despre vaccinuri, nu este franco-francez, este un subiect mondial, cu o parte fraco-franceză, prin care ne dăm seama că intram într-un fel de dictatură a vaccinărilor.
Luc Montagnier:
 • Astăzi putem să creăm boli cu substanțe pe care le luam din tratamente dar și din alimentație.
 • Suntem aici nu pentru a crea polemici, ci pentru a lansa o alertă în Franța dar și în întreaga lume, pentru că este o problemă generală. Alerta este că riscăm, cu bune intenții la început,  să otrăvim, încetul cu încetul, toată populația care ne va succeda, începând cu bebelușii, copii.
 • Acum există observații, din păcate cauze științifice, asupra faptului că moartea subită a bebelușilor survine după o vaccinare. Într-un caz recent, din iulie 2017, un bebeluș de 5 luni din SUA, care a primit 6-7 vaccinuri conținând aluminiu, a murit 24 de ore după vaccinare. Deci, chiar dacă vaccinul nu este o cauză, există totuși o corelație serioasă. Sunt probleme patologice, moartea fiind un caz extrem. S-a constatat că a fost o furtună de citokine, adică un mesager chimic inflamator. Hidroxidul de aluminiu, care este un adjuvant al acestor vaccinuri, antrenează o reacție generală imunitară care nu este suportată de creierul copilului. Credem că există, astfel, 1 din 10 copii care pot avea o astfel de moarte subită. 
 • Hidroxidul de aluminu, adjuvant al vaccinurilor, antrenează o stimulare generala a sistemului imunitar și chiar autoimunitară. Scleroza în placi este o reacție autoimunitară asupra mielinei nervilor, care a fost declanșată în urma vaccinări împotriva hepatitei B. Boala Alzheimer, o boala neurodegenerativă a fost, de asemenea, constatată la subiecți tineri, în urma vaccinării.
Henri Joyeux:
 • Noi consumăm aluminiu prin alimentație, fără să ne dam seama, dar acest aluminiu iese în proporție de peste 90 la sută prin deșeurile organismului. Din contră, acest aluminiu din vaccinuri este pus pe cale intramusculară, subcutanee, nu pe cale digestivă, și știm astăzi că jumătate din acest aluminiu rămâne la locul injectării, pentru a crea o reacție imunitară, iar cealaltă jumătate pleacă în organism, fie la nivelul rinichilor, fie al oaselor, fie al creierului. Aceasta o știm pentru că la muncitorii din uzinele de bauxită din Maurienne, Franța, erau trei patologii profesionale. Prima este cea pe care o numim osteomalație aluminică (ostéomalacie aluminique) adică un fel de rahitism la nivel de oase, care dădea fracturi fără traumatisme. A doua patologie era insuficienta renală. A treia este encefalopatie aluminică sau demență precoce, la oameni care urmau să moară de tineri de Alzheimer, sau encefalopatie aluminică la oameni având o zonă hipocampică umplută de aluminiu, care ajungea acolo prin respirație. Acești oameni puteau să tușească și să elimine o parte din aluminiu prin salivă, sau să înghită și să elimine prin tubul digestiv, dar, o altă parte, prin respirație, ajungea în organism.
 • Trebuie să știm că 60% din vaccinuri la ora actuală conțin aluminiu, și doar 40% nu. Si din moment ce impunem 11 vaccinuri, aceasta înseamnă 2,9-3 mg de aluminiu care va fi injectat unui copil de 6 săptămâni care cântărește 5-6 kg, ceea ce înseamnă o doză foarte importantă.
Luc Montagnier:
Henri Joyeux:
 • Trebuie remarcat că niciun ministru nu ne vorbește despre cel mai bun dintre vaccinuri care este laptele matern și care conține limfocite T4, imunoglobuline, etc, care sunt substanțe protectoare pentru copil și, atunci când un copil este alăptat de mama sa, copilul este protejat încă 6 luni după ce se termină alăptatul. Si, știm că sistemul imunitar al copilului se construiește din ziua conceperii lui, timp de o mie de zile, adică se calculează 270 de zile cât este sarcina, și adăugați doi ani a 365 de zile. Ori, legea actuală spune că obligativitatea este de la 18 luni, deci când sistemul imunitar este în parte bine format. Se vaccinează cu vaccinurile împotriva hepatitei B, coqueluche, haemophilus influenzae, cu aluminiu, pentru a stimula un sistem imunitar care nu este pregătit, pentru a crea o furtună imunologică cu molecule fabricate de organism și care sunt inflamatorii.
Luc Montagnier:
 • As mai vrea să spun că pe lângă ierbicide sunt și multe radiații electromagnetice care trebuie luate în considerare. In Japonia, de exemplu, femeile gravide sunt sfătuite să poarte un șort metalic care le protejează când lucrează la calculator sau vorbesc la telefoanele portabile. Deci astăzi avem din ce în ce mai multi copii fragili.
Henri Joyeux:
 • Sunt copii care au multe alergii. Acuma, sunt întrebări de genul cum o să rezistam dacă trece legea? Ei bine un argument este că s-a observat că copii care se nasc prematur și sunt vaccinați fac multe complicații. Si revin la alăptat. Când femeile nășteau erau întrebate: "sunteți obosite?" Si li se propunea o vitamină, care nu era altceva decât parlodel, adică un antihormon antiprolactină, care era destinat să blocheze alăptatul și, astfel, multe femei spuneau: "eu nu am lapte!". Au fost și complicații cardiace și am încercat din răsputeri ca acest medicament să fie contraindicat după naștere. Aceste lucruri nu sunt spuse, și media nu spune decât ceea ce este dictat de Stat.
 • Dacă vă uitați în calendarul de vaccinări din ultimii 15 ani, veți vedea că vârsta de vaccinare scade în fiecare an, iar în SUA s-a propus deja vaccinarea în timpul sarcinii, în timp ce nu avem niciun recul. 
Luc Montagnier:   
 • In vaccinurile împotriva poliomielitei nu utilizăm aluminiu, dar sunt alte probleme - utilizându-se un virus viu atenuat-, care dau o imunitate bună dar sunt și accidente. Trebuie ca persoana care-l primește să fie în stare bună, altfel poate face o adevărată poliomielită. 
 • Vaccinul ROR (rubeola, oreion, rujeola) este unul care este periculos pentru persoanele care nu au un bun sistem imunitar.
Henri Joyeux:
 • In Anglia pediatrii impuneau un examen neurologic copilului înainte de a-i face vaccinul ROR pentru că știau că sunt riscuri. A fost chiar și o publicație care a apărut în The New England Journal of Medicine, un mare jurnal științific, plecând de la niște cazuri de enterocolită, adică inflamare digestivă a unor copii care au fost vaccinați împotriva R,O,R și, plecând de la asta s-a ajuns la autism. Insă, doi ani mai târziu, această publicație a fost retrasă, ceea ce este absolut excepțional.
Luc Montagnier: 
 • Trebuie spus că medicul care a făcut acea publicație propunea ca vaccinul ROR să fie separat, adică unul pentru rubeolă, altul pentru rujeolă și altul pentru oreion. Firma Merkel era dispusa să facă acest lucru, dar a fost refuzat de guvernul britanic, care a impus monovaccinul ROR. Altfel spus, acest domeniu este controlat pentru motive nonetice și nonmedicale, ceea ce este foarte grav. Si medicilor le este frică de aceasta, medicul englez respectiv fiind târât în noroi.  
 • O mare problemă este pierderea încrederii în organismele care sunt însărcinate cu securitatea sanitară. In SUA a apărut o publicație, în 2001, care a fost falsificată de unii dintre membrii CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor), după o mărturie a lui William Thompson, membru CDC. În această publicatie se spunea că la copiii care au fost vaccinați la 18 luni cu ROR erau dinainte incidente de autism. Este un caz tipic de falsificare a rezultatelor de către un organism de guvernare a Statului american. Dacă nu mai avem încredere în aceste autorități, în Ministerul Sănătății, relația medic-pacient s-a terminat. E foarte, foarte grav sa se pună în chestiunea organizația însăși a Medicinii. 
Henri Joyeux:
 • Deci, iată unde suntem: încrederea între părinți, viitorii pacienți și autoritățile medicale este tulburată, ceea ce face și ca medicilor să le fie frică de autoritățile sanitare care le impun să prescrie vaccinarea. Si, dacă o fac, e bine, dar dacă sunt complicații, cine este responsabil? Astăzi autorizăm și farmaciștii să vaccineze, dar, dacă sunt complicații cine este responsabil? Farmacistul, sub autoritatea medicului care i-a prescris rețeta, sau fabricantul? Nu! Fabricantul nu e niciodată responsabil.
 • Există o manipulare a opiniei publice de către oamenii care sunt în vrâful Statului. 
Luc Montagnier:  
 • Paracetamolul este o otravă. A fost foarte, foarte utilizat ca antiinflamator. La bebeluși poate cauza accidente grave la ficat și la creier, deschizând bariera hematoencefalică. După vaccinare apare febra la bebeluși și ni se oferă paracetamol. Trebuie în mod absolut refuzat acest lucru.
Henri Joyeux:
 • Medicii de astăzi sunt devalorizați de un Stat care își bate joc de ei, impunându-le o adevărată dictatura a vaccinurilor.
 • Cele 11 vaccinuri costă 146 euro, fără să punem la socoteală că mai sunt și rapeluri. Vedeți foarte bine că până la sănătatea copiilor noștri sunt beneficiile financiare, care sunt în mod absolut gigantice.
 • Asa cum subiectul vaccinări este mondial și corupția legata de acest subiect e mondială. 
 • Poliomielita deși nu o mai avem în Franța, o să vină cu refugiații.
 • Dacă vă vaccinați astăzi împotriva gripei sunteți imunizați după 15 zile - trei săptămâni. Asta nu înseamnă că nu puteți să luați mâine gripa mergând cu metroul. In plus, sistemul imunitar la bătrâni este mult mai fragil.
 • Ideal ar fi ca medicii să judece de la caz la caz starea de sănătate a copiilor. Dacă au fost alăptați, sase luni după acea nu au nevoie de a fi vaccinați.
 • Am avut un interviu, la care am fost invitat cu Isabelle Adjani [care este împotriva vaccinări obligatorii], și i-am pus, într-un mod natural, întrebarea următoare: "Isabelle Adjani, când ați spus că această vaccinare obligatorie în zece ani va fi o crimă împotriva umanității, ați calculat ce înseamnă frază pe care o spuneți aici, la France Inter?" A spus: "nu,deloc!".
 • Dacă vă uitați, curba vaccinărilor crește paralel cu curba alergiilor, deci avem tot dreptul să ne punem întrebări legat de o corelație a lor.

  Isabelle Adjani despre vaccinuri
  UPDATE (28 noiembrie 2017):

  Active News/ Dr. Vasile Astărăstoae : Luc Montagnier și legea vaccinării obligatorii


  De câte ori am scris despre vaccinuri, s-au găsit tot felul de persoane să mă urechească, spunând că nu sunt specialist în vaccinologie sau în sănătate publică și că problema vaccinării nu este o problemă etică (cel puțin acolo nu mi-au contestat expertiza), ci este o problemă strict tehnico-științifică. M-am consolat în momentul în care am văzut reacțiile la opiniile exprimate de Luc Montaigner și Henri Joyeux. 
   
  În Europa, în America, la fel ca la noi, atunci când punem întrebări, privind siguranța vaccinului sau efectele secundare ale acestuia, suntem considerați "alarmiști" sau anti-vacciniști. Mai mult, se spune că nu trebuie să le fie permis părinților să facă propriile alegeri pentru copilul lor. 
  Contestatarilor mei le-au răspuns Luc Montaigner și Henri Joyeux, a căror competență în domeniu nu poate fi pusă la îndoială. Ei au organizat o conferință de presă împotriva vaccinării obligatorii într-un teatru parizian, pe 7 noiembrie 2017.
   
  Profesorul Luc Montaigner este un virolog, Premiul Nobel pentru Medicină, membru al Academiei de Științe și al Academiei de Medicină Franceze. A lucrat la încercarea de realizare a unui vaccin anti-HIV. Henri Joyeux a fost profesor de oncologie, specializat în chirurgia digestivă, și, de asemenea, laureat al premiului Antoine Lacassagne pentru oncologie acordat de Liga Națională împotriva Cancerului din Franța. 
   
  Riscăm cu vaccinuri să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va succeda, copiii si copiii copiilor noștri", a spus Luc Montagnier. ”Intrăm într-un fel de dictatură a vaccinurilor...” a declarat Henry Joyeux. 
   
  Vă prezint rezumatul conferinței de presă a profesorilor Luc Montagnier și Henri Joyeux, cum a fost el redactat de către autori. 
   
  1. Nu suntem împotriva vaccinărilor, contrar celor transmise de mass-media și chiar și de unii dintre medici, sub influența directă sau indirectă a laboratoarelor de producție. Vaccinul este complex, iar mediul nostru s-a schimbat foarte mult în secolul trecut, făcând imunizările în masă mai dificile ca înainte.
   
  2. Ne opunem din trei motive esențiale la obligația de vaccinare a celor 11 vaccinuri propuse, începând cu a șasea săptămână de viață a copilului, a cărui apărare imună se află în construcție:
   
  a. Suma vaccinurilor propuse duce la injectarea copilului cu cantități excesive de aluminiu, un adjuvant bio-persistent, care s-a dovedit a fi dăunător local la locul injectării și penetrează în creier și alte zone a corpului (oase, rinichi), așa cum s-a demonstrat la muncitorii care respiră praful în timpul extracției bauxite.  În plus, alumina găsită în vaccinurile veterinare s-a dovedit a fi toxică pentru animale, responsabilă în mod direct sau indirect de sarcoame (cancerele cu prognostic scăzut) în zona de vaccinare în decurs de 3 ani după vaccinare, iar 5 ani mai târziu pot determina: osteosarcom, fibrosarcom, condrosarcom. S-ar îngriji mai bine de pisicile noastre decât copiii noștri, deoarece aluminiul a fost îndepărtat de la vaccinurile veterinare de către o filială a Sanofi?
   
  b. Excesul de vaccinuri poate fi responsabil pentru moartea subită a sugarului în primele zile sau la câteva luni după vaccinare: 250 la 300 de cazuri sunt enumerate în Franța, 25% din cazuri nu au o cauză specifică. Conform unui studiu științific efectuat în Statele Unite, hipervaccinarea ar declanșa formarea bruscă de citokine, molecule inflamatorii toxice unui organism fragil.
   
  c. Vaccinarea împotriva hepatitei B pentru un copil în vârstă de 6 săptămâni nu prezintă niciun interes pentru sănătate și poate fi dăunătoare în viitor, în special în ceea ce privesc fenomenele alergice, bolile autoimune, inclusiv bolile neurodegenerative, scleroza în plăci, la copii sau adolescenți.
   
  3. Legea actuală care impune vaccinarea împotriva difteriei-tetanos-poliomielitei înaintea celor 18 luni ale copilului este rezonabilă și nu trebuie modificată, ceea ce presupune refacerea vaccinului trivalent fără aluminiu, așa cum a a existat și care a fost impusă prin decizia Consiliului de Stat la 8 februarie 2017. Reamintim, de asemenea, că Institutul Pasteur a utilizat fosfat de calciu ca adjuvant sigur și că actionarul său majoritar a ales să îl înlocuiască cu un compus cu aluminiu din motive pur economice.
   
  4. Alăptarea (recomandată de OMS), pe o perioadă de 6 luni până la un an, dimineața și seara, înainte și la întoarcerea de la locul de muncă, este ideală pentru sănătatea copilului și a mamei sale atunci când au o stare sănătate bună. Asigură protecția imună a copilului și evită vaccinările anticipate, care pot fi planificate dincolo de al doilea an de viata al copilului.
   
  5. Principiul precauției trebuie aplicat vaccinurilor, care trebuie supuse acelorași controale ca medicamentele înainte de a fi introduse pe piață, iar vaccinarea trebuie să fie liberă, așa cum este aplicată în Suedia, Germania și alte țări din întreaga lume.
   
  6. Atragem atenția legiuitorului asupra vaccinului MMR (rujeolă, oreion și rubeolă), care injectează virusuri atenuate, care nu sunt sigure pentru sugari fragili și impune o vaccinare de la caz la caz.
   
  7. Îndemnăm parlamentari să nu voteze această lege, care contravine interesului sănătății copiilor și impune medicilor și familiilor un dictat industrial și administrativ.
   
  Practicanții generaliști sau pediatrii nu ar trebui să fie deposedați de competența lor și capacitatea lor de a judeca științific interesul acelei vaccinări într-o relație de încredere cu familia, care își păstrează integral dreptul de a dispune și responsabilitatea.
   
  Profesorul Luc Montagnier 
  Profesorul Henri Joyeux
   
  P.S. Numeroși cercetători, dar și presa, au criticat cu vehemență (dar fără să răspundă cu argumente) opiniile celor doi. Paradoxal, cei care au criticat aveau contracte de cercetare cu firmele producătoare de vaccinuri, iar presa avea contracte de publicitate cu aceleași firme. O simplă coincidență, nu e așa? 
  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu