miercuri, 25 octombrie 2017

Marius Iordăchioaia: o radiografie ortodoxă a cuvintelor aruncate de bufonul de la curtea U.E. Din Ținutul Gherghesenilor în Țara Iertării și de la pocăintă la mărturisire.

 POCĂINȚA -ȚARA IERTĂRII

Cât de iubite sunt locaşurile Tale, Doamne al puterilor! Doreşte şi se sfârşeşte sufletul meu după curţile Domnului. (Psalm 83, 1-2)


oricât de mare ar fi
răul din afara noastră
nu ne poate lua
sufletul!

doar cel din lăuntrul nostru
poate face asta!

răul din afară este diversiunea care ne abate atenția
de la lucrarea lui lăuntrică!

ah. dacă am vedea cât de trufași și răi devenim
în numele luptei cu răul!

ah, dacă am vedea cât de nedrepți devenim
în numele dreptății!

răul din noi crește luptând
cu răul din afară!
căci această luptă desăvârșește în noi
înșelarea fatală:
iluzia
bunătății noastre!

dar

numai Dumnezeu e bun!
numai Dumnezeu e bun!
numai Dumnezeu e bun!
noi, niciodată!
noi, niciodată!
noi, niciodată!

nu suntem buni nici când facem milostenie
nici când ne rugăm cu lacrimi
nici când spunem adevărul
ORICE AM FACE NU SUNTEM BUNI!

noi suntem doar niște răi iertați!

noi suntem niște persoane
permanent rele
care sunt
permanent
iertate!

iertarea este viața noastră!
iertarea este aerul pe care îl respirăm
apa pe care o bem
mâncarea cu care trăim!

iertarea lui Dumnezeu este
adevărata noastră inimă!
doar când se oprește ea
murim!

suntem doar
niște criminali refugiați
în cetatea de scăpare a iertării
care e Biserica!
și cine vrea să rămână aici
trebuie să respecte Legea Bisericii
poruncile lui Hristos!

deci noi când facem ce spune Hristos
nu suntem niște oameni buni, ci suntem niște oameni răi
care nu vor să piară
și pentru asta
au cerut azil politic
în Țara Iertării....

întorc și celălalt obraz
ca să rămân
în Țara Iertării!

iert totul tuturor
ca să nu fiu expulzat
din Țara Iertării!....

iluzia bunătății noastre
este rădăcina
pieirii noastre....

noi, creștinii,
nu suntem mai buni decât ceilalți,
ci suntem niște răi care locuiesc și muncesc
în Țara Iertării....
suntem doar niște emigranți
din această lume
în Țara Iertării...

***

 MĂRTURISIREA:
despre integrarea României în Ținutul Gherghesenilor



Dragostea în care cred: oameni și porci


Aici în România apasă pe voi o teribilă dală de plumb, ortodoxia, care atârnă asupra societății și strivește mințile oamenilor” (Antonio Fischetti, jurnalist la CHARLIE HEBDO)


Azi mergem la Biserică să ascultăm o pericopă evanghelică care nu este altceva decât, o sinteză duhovnicească a istoriei noastre recente, a integrării României în Ținutul Gherghesenilor.

Este vorba, în primul rând, de integrarea poporului român în marea turmă de porci europeană. 

Pentru că această integrare are doi pași: transformarea omului în porc, prin societatea-de-consum-a-drepturilor-omului-de-a-fi-un-porc. Apoi, demonizarea turmei. Și ultimul pas, desăvârșirea integrării turmei globale în Iad.

Demonii au voie în porci. Nu au voie în oameni. Deci, aritmetica demonizării e simplă: transformăm oamenii în porci și gata, Iadul poate intra în ei. Actul religios al posedării, trebuie premers de o cultură a porcirii. 

Deci, a fi om, a refuza să fii un porc, este deja o formă de rezistență la demonizare și, implicit, o formă de dizidență politică față de globalizare. Căci globalizarea e numele politic al demonizării planetei; mai scurt și mai evanghelic spus: numele Globalizării este Legiune.

E limpede că tot ce stă în calea acestei sinucideri colective este rău și trebuie anihilat. De aici și mesajul jurnalistului francez. Pe care, vă rog să-mi permiteți să-l traduc, din limba porcilor în limba oamenilor:
Aici, în România, apasă pe NOI, DEMONII, o dală de plumb, Ortodoxia, care atârnă asupra integrării românilor în Iad și strivește activitatea NOASTRĂ în mințile oamenilor!
Bineînțeles că, la final, Hristos este alungat din Uniunea Europeană. Politicos dar ferm este invitat să se urce în Corabia Crucii și să părăsească Ținutul Europenilor, cel atât de favorabil creșterii și înmulțirii porcilor....

După ieșirea lui Hristos de pe scena cultural-socială a Europei, politicienii și jurnaliștii vor putea, în sfârșit, să imobilizeze complet victima integrării. Politicienii să-i lege mâinile și picioarele prin legi, iar jurnaliștii, să fie mereu gata să injecteze rapid, serul ce va opri, DEMOCRATIC!, vocea care protestează și zbaterea membrelor legate. Apoi, sponsorii Bordelului Global, pot veni să-și abuzeze, cum vor și cât vor, victima.... Precum Big Pharma, cu vaccinurile, poporul român....

Singura democrație reală este cea în care românii MAI POT ÎNCĂ ALEGE dacă rămân în Ținutul Gherghesenilor sau se întorc, cu Sfânta Parascheva, de exemplu, în România Ortodoxă: singurul loc de pe pământ unde românii mai au acces la ei înșiși și la viața lor reală....


PRECIZARE (Marius Iordăchioaia):
Eu prin european nu înțeleg un om din Europa, un român sau un italian, ci omul-nou produs de Proiectul U.E., în special de lucrătura duhovnicească ascunsă sub ambalajul politic al proiectului. 
Termenul ~porc~ definește doar starea de imoralitate cultivată oficial ca mod de viată comunitar, ca "normalitate", care precede demonizarea.
Repet: dacă acest text este luat ad literam, l-am ratat complet....
Rostul articolului este de a devoala duhovnicește un proiect politic, pentru că oamenii de azi nu sunt somați să se lepede direct de Hristos, ci să accepte proiecte politice, economice, culturale, legislative etc, care sunt, în esență, lepădări. Astăzi, nu li se mai impune creștinilor o lepădare imediată și publică de Hristos, în Europa, ci sunt băgați politic într-un sistem secularist, un sistem a cărei premiză este lepădarea de Hristos. Nu ni se mai cere să ne lepădam de Hristos, ci să trăim într-un proiect ideologic satanist, care dizolvă clipă de clipă, prin toate actele vieții cotidiene, credința în Hristos. 
Ca să înțelegi și să simți cum funcționează mașinăria economico-politico-culturală a apostazierii, care este U.E. trebuie să ai Pacea lui Hristos.
U.E. nu este Europa! Ci un mecanism ideologic de descreștinare a Europei. Dacă nu suntem atenți la mecanismul ultraperformant în care am fost integrați, acesta ne va goli de tot conținutul credinței noastre...
Eu nu pot să tac când cineva scuipă pe Hristos, când cineva care se consideră model de civilizație, vine și scuipă pe ce are gazda lui mai intim și prețios... Protestez public în fata acestei bădăranii. Asta e civilizația care ni se reproșează că nu o avem?
[...] A FI ORTODOX PRESUPUNE O REPONSABILITATE UNICĂ: RESPONSABILITATEA FAȚĂ DE ÎNTREAGA UMANITATE, DE A-I ARĂTA RADIOGRAFIA EI DUHOVNICEASCĂ, PE CARE NUMAI ORTODOXIA O POATE FACE.

Articolul OAMENI și PORCI este o astfel de radiografie. Ea e cu atât mai fidelă, mai clară, cu cât inima celui ce o face e mai curată și mai plină de pacea lui Hristos. Cu toate imperfecțiunile datorate necurăției mele interioare, articolul rămâne o radiografie ortodoxă a ceea ce se petrece: o Europă care, prin U.E., se transformă într-un Ținut al Gherghesenilor.

U.E. ESTE O MAȘINĂ IDEOLOGICĂ DE DEMONIZAT EUROPA. ESTE MODELUL MAI NOU ȘI MAI PERFORMANT AL U.R.S.S. mașina de demonizat căreia i s-au opus cei pe care îi numim Sfinții Închisorilor. 

Dacă insist permanent asupra Păcii lui Hristos, semnul Pocăințe reale, asta nu înseamnă că exclud MĂRTURISIREA. Ci că doresc o mărturisire, o desconspirare și respingere cât mai FĂRĂ RĂU, a RĂULUI. NU VREAU CA MĂRTURISIREA ORTODOXĂ SĂ ÎNCAPĂ PE MÂINILE RĂULUI AȘA CUM SE ÎNTÂMPLĂ prin MIȘCĂRILE SCHISMATICE din BISERICĂ.

Demonizarea lumii s-a instituționalizat. De aceea, nu mai putem respinge demonii, fără a respinge și instituțiile prin care lucrează. Cezarilor demonici nu le datorăm nimic. Cine citește viețile sfinților, vede că aceștia i-au înfruntat foarte direct și nepoliticos pe ighemonii demonizați.


P.S. De când am scris articolul OAMENI și PORCI a revenit Neliniștea aceea rece, amenințătoare... a cărei șoaptă șuierătoare, de ger, îți îngheță mintea, și-o acoperă de promoroaca unei spaime nelumești....
Dar, când deschid Psaltirea, această iarnă a sufletului se retrage....
E nelumeasca iarnă a minții care m-a făcut să șterg acest blogg de câteva ori, e viforul care șuieră și în cuvintele d-lui Fischetti, dincolo de zâmbetul dumisale, strălucitor ca lama unei ghilotine a Revoluției franceze..... E Neliniștea pe care n-o poți învinge tu, ci numai Pacea lui Hristos... Singura prin care poți supraviețui în traversarea iadului pe care-l declanșează rostirea Adevărului....


2 comentarii:

  1. This website was... how do you say it? Relevant!! Finally
    I have found something that helped me. Thanks a lot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacea Ta, Doamne, da-ne-o, noua ! Bunul Dumnezeu sa ne ajute !

    RăspundețiȘtergere